Trik MAXIS free internet terbaru

Diposting oleh aryojegex™ pada 06:06, 10-Sep-11

Di: Trik gratisan

Asalamualaikum,,, berhubung seringnya ada perubahan pada operator MAXIS, jadi kali ini saya akan perbarui trik free internet broadband,,, setting simcard dan Connection masih seperti yang duluLihat disini Kemudian download operamini 5.2beta handlerDisini
Setelah operamini terpasang buka dan setting seperti berikut:

op1.jpg

Pilih trik: default dan buka.

op2.jpg

Pillih Custom1 dan buka

op3.jpg

Hapus text-> http:/ / mini5beta.opera-mini.net :80/ dan ganti alamat ini->http://www.maxis.com.my/cgi-bin/erp-proxy.cgi/111100A/http/skweezer.com

op4.jpg

Tekan OK dan connection pilih Access Point yang sudah anda setting tadi,,,
Selamat mencoba, semoga bermanfa'at.

Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

323 tanggapan untuk "Trik MAXIS free internet terbaru"

Ykubnay | Blog Sunyi pada 10:29, 10-Sep-11

kabarku baik bang.. bgt jua hendaknya dgn abang sekeluarga.. suxes slalu

aryojegex™ pada 13:13, 10-Sep-11

trimakasih kang yakub,,,q juga ttp sehat walafiat sprti kang yakub,,, biggrin biggrin razz

Opick ngeBlog pada 08:01, 12-Sep-11

wah, update anyaran nieh sob. Tuk sc Axis bukan?

aryojegex™ pada 18:20, 12-Sep-11

kang opick# bukan kang,, ini operator malaysia,,, kalau Axis q malah lum tahu,,, biggrin

aryojegex™ pada 03:54, 13-Sep-11

Ralat: untuk Custom server ganti dengan yang ini http://www.hotlink.com.my/web/portal/ ini trik terbaru stelah trik yang lama di skat.

yOi_LmSt pada 13:06, 14-Sep-11

tq bro for the info

aryojegex™ pada 16:24, 14-Sep-11

yoi# sama,,,, trimakasih atas kunjunganya,,, biggrin

Sollah pada 01:45, 15-Sep-11

Trima kaseh ya.. wink

aryojegex™ pada 04:53, 15-Sep-11

sollah#Ok sama sama boss,, 8)

Opick ngeBlog pada 09:15, 16-Sep-11

cuma mampir bentar sob. lg kbelet.

aryojegex™ pada 15:14, 16-Sep-11

trimakasih kang opick

Vantu19000 pada 00:49, 17-Sep-11

:p i need translate ! biggrin

aryojegex™ pada 03:06, 17-Sep-11

vantu# http://translate.google.com

Mazhy pada 06:16, 17-Sep-11

Kunjungan balik!!
Trimakasih telah berkunjung ke blog "Mahbara Store" atau http://mazhy.mywapblog.com/ ditunggu kunjungan berikutnyawink

Ykubnay | Blog Sunyi pada 09:40, 17-Sep-11

ijin ninggalin jejak lg bang. Mksh

aryojegex™ pada 12:35, 17-Sep-11

trimakasih para master,,, kunjunganya meng eratkan tali persaudaraan,

endri pada 16:42, 17-Sep-11

dh g bs bisa bos triknya.sblmnya q dh pakai trik ni slma 7 bln.tgl 13 kmrn dh failed.tolong bgi trik maxis terbaru pakai opmin.oya filenya opmin mnta yg jar ya,makasih

SBS pada 17:43, 17-Sep-11

Tlog sy mcm mana on9 guna maxis lg? Maxis ku da kena blocksad

aryojegex™ pada 17:48, 17-Sep-11

endri#Operamini download di sinihttp://arjex.mywapblog.com/files/opera-mini-5017381-advanc.zip ubah text zip menjadi jar agar bisa di install, triknya pakai yg ini Custom server: http://wap.hotlink.com.my/web/portal/turbo-1.beta.opera-mini.net:80, proxy:80.239.242.09 port:80 semoga succesfully.

aryojegex™ pada 17:54, 17-Sep-11

http://arjex.mywapblog.com/files/opera-mini-5017381-advanc.zip

aryojegex™ pada 17:56, 17-Sep-11

sbs# cuba guna trik di atas

biru pada 13:41, 18-Sep-11

mantap jg brad tutorialna,ne blog yg aq cr2. Kbtulan aq jg pke nokia symbian hacked E63 aq jg sring otak atik gretongan jd dsni aq jg mw numpang ksh trick z. Tuk server ckup sampai ''www.hotlink.com.my/web/portal'' z dh lncr. Blh d'cb..

aryojegex™ pada 18:18, 18-Sep-11

biru# makasih bro,, suportnya,,, sbnarnya triknya cuma 1 aja,,, dan yg lain hanya aksesoris alternatif untuk mempercepat connecting aja,,,,, met gretongan ria ya,,,,,,

biru pada 01:20, 20-Sep-11

pg brad....kna blok lg ne,gmn km dh dpt trick yg br lom??? Dr td subuh jam 2.30 dh g'bs...oya km di malay jg yupz?? GPL

jebon pada 02:06, 20-Sep-11

x bley lah....suda kne block...

Nakal pada 06:08, 20-Sep-11

aduh..blok lg..ada trik bru lg ka..tlong klu ada..

wong pada 10:54, 20-Sep-11

boz mn trik terbaru'y dah g bisa gratisan ny.....

rosham pada 12:58, 20-Sep-11

bro....disekat lagi dapat x trik latestnye...

aryojegex™ pada 18:11, 20-Sep-11

Sorry kawan. Untuk sementara lum ada trik tuk maxis, kerana smua freesite & laman dah di block, jadi aq susah nak cari bug nya.. 1 hari googling lum jumpa pun.. Tapi kalau kawan2 nak trik digi aq ada.. Syaratnya baki anda jangan sampai lebih dari RM1.. Kerana akan terpotong.. Lagi baik kalau baki anda RM0.0 cen... Free selama masa aktif tempoh sah belum di hard kan.. Pada server: 0.facebook.com Ip: yg biasa anda pakai boleh tembus. Good luck biggrin

biru pada 19:41, 20-Sep-11

gmna bs klo pke digi..ksh pncrhan

aryojegex™ pada 19:48, 20-Sep-11

Trik ini untuk Opmin 5beta 2 di atas.. Custom serve: http://0.facebook.com/mini5beta.opera-mini.net:80/ tapi kalau bisa bakinya kurang dari RM1 biar ga habis kepotong.

biru pada 22:19, 20-Sep-11

ga perlu registrasi mcm maxis broadband gt,,,,trs ip proxy'na brp?

biru pada 22:29, 20-Sep-11

itu cm wt browsing ato download jg bs??? Maap bnyk tny...

aryojegex™ pada 02:17, 21-Sep-11

Ga usah register. ip yg dulu pernah saya bagikan. Bisa download sepuasnya. Sama sprti maxis.

rudy pada 02:46, 21-Sep-11

bro aryo..thank 4 info..bersusah payah utk kami....

Nakal pada 09:01, 21-Sep-11

proxy nya yg mna..yg 80 trus ujungnya 09 ya..

Nakal pada 09:02, 21-Sep-11

proxy nya yg mna..yg 80 trus ujungnya 09 ya..

GeNJI24 pada 12:09, 21-Sep-11

kod free tbaru maxis ada ka ARYOJEGEX..????

rosham pada 12:09, 21-Sep-11

bro aryo...klau suda jumpa tricknye cepat2 lah update kt blog ni...tq

GeNJI24 pada 12:26, 21-Sep-11

semua trik yg kat atas da tak ble pakai la aryo....

aryojegex™ pada 14:52, 21-Sep-11

untuk digi guna IP ni:80.239.242.113 ,,, Custom server: http://0.facebook.com/mini5.opera-mini.net:80/ sorry kawan lambat bagi trik,, kerana 1 hari sibuk kerja,, boss ngah marah2,,, ni malam baru ada masa,,,

Nakal pada 15:57, 21-Sep-11

Thanx byk2 bro aryo...krna triknya...

aryojegex™ pada 17:15, 21-Sep-11

Ok,,,, semoga bermanfa'at,,,,,,,

biru pada 21:19, 21-Sep-11

pg brur....card digi yg dh msk ms tenggang leh ga??? Oya magic ip maxis tu yg mn c...

Aruaru pada 00:00, 22-Sep-11

digi kwn sttg x lps la apa yg x kne la.kena pki simkad biasa ke atau internet

aryojegex™ pada 01:48, 22-Sep-11

smua simcard digi leh pakai,,,, janji tempoh masa aktif lum d hardkan,,,,,, ushkan baki x kurang dari RM1, untuk skali connect loading opmin kena caj 10cen,, lepastu free,, nak buat apapun x de caj,,, download sehingga 100MB x masalah,,, selamat mencuba smoga berjaya,,,,, untuk trik maxis tunggu siri selanjutnya,,,, biggrin biggrin biggrin

rosham pada 04:57, 22-Sep-11

day 3...masih gawat lg...hrp2 admin dpt jumpa trik ni...tq

Soya pada 08:38, 22-Sep-11

Trick untk celcom ada ngk?

tWisTeR pada 09:52, 22-Sep-11

assaLaMulikum..geNk shaRe la triCk t'bru maxiS.....

yOi pada 09:58, 22-Sep-11

saba je la... kene tunggu gak mcm mane pon.. btl tak boss he3

aryojegex™ pada 13:18, 22-Sep-11

betul betul betul ,,,, smua freesite maxis mmag aq dah dpat,,, tp masalahnya maxis dah block smua laman & situs web yg terhubung ngan hotlink,,,,, tp aq ttap berusha tuk cari bug hotlink tu,,, kena bersabar ar,,,, razz

aryojegex™ pada 13:21, 22-Sep-11

trik celcom ada tp aq x pasti leh pakai ke x,,, kerana aq x da simcard celcom,, jd x dpat tuk pastikan leh tembus,,,,,

Nakal pada 13:52, 22-Sep-11

btul3..kena byk bsbar ni...x lma..tmbus juga tu maxis pnya...so tggu je la ..ya kn bro aryo..

Aru pada 13:55, 22-Sep-11

Share jelah trick celcom tu nt kmi2 yg try

Siti Suryati pada 14:45, 22-Sep-11

ngabsen kang... biggrin

biru pada 15:27, 22-Sep-11

mlm brur...thx dh ksh trik'na & aq cb bhsil,yg mw aq tnykan bs ga trik ne d'pke wt bka youtube lwt opmin?? Klo g'bs tlng ksh pncerhan yg laen

fara pada 21:54, 22-Sep-11

trick maxis ada x

batri pada 22:58, 22-Sep-11

trick maxis boleh surf youtube suda ada.huhu

Aru pada 23:48, 22-Sep-11

Batri-share la trick maxis tu huhu..

Batri pada 02:45, 23-Sep-11

tp trick ni ley pakai seminggu.lepas seminggu ta tau leh guna lagi atau tak.kena try..tkar profil hotlink semula then download opera mini biase.bkn handler.

king pada 02:49, 23-Sep-11

share trick t0o

rudy pada 02:55, 23-Sep-11

share le trick tu...

Aru pada 04:21, 23-Sep-11

Mana trick tu.. Sakit kpla on9 berbayar trus hehe..

Cybershot pada 05:38, 23-Sep-11

tlg la share trick to.....pls..pls...

arora pada 14:07, 23-Sep-11

trik dG 2 cuma setting di operamini atau ada lg setting di handset dan simcard?~aq mnunggu jwpnnya,tlg ya?

Cybershot pada 14:13, 23-Sep-11

bg la trick to sobat

aryojegex™ pada 15:30, 23-Sep-11

cybershot# trik yg mana satu?

aryojegex™ pada 15:34, 23-Sep-11

untuk pengguna digi hanya setting pada opera mini. Dan setting pada phone sperti trik di atas..

Cybershot pada 16:11, 23-Sep-11

trick maxis sobat

aryojegex™ pada 16:43, 23-Sep-11

cybershot# heeeeeee heeeeeeee, bukan maksud aq x nak bagi,, untuk masa ni smua freesite mmang x leh tembus,, nanti kalu dah success running aq pasti posting,,, sabar ya bro,,,, biggrin

Cybershot pada 16:58, 23-Sep-11

yake..klau bgitu ajar aqu bro bikin css mcm mywapblog kau nie...tu pn klau kau sudi......

arora pada 17:20, 23-Sep-11

tQ 'tuk jwbnny,moga tuhan tmbahkn lg ilmu xmu..krna mau bkongsi,,q mau cuba namun ngak tahu apa setting phone'na,x ada pn utk dG user..huhu..

aryojegex™ pada 17:34, 23-Sep-11

arora# anda guna phone model apa?

Aruaru pada 18:02, 23-Sep-11

aduh!!! Msh x lps lg sttg dgi tlg trgkan lbh jelas ttg sttg dgi blh x?

Aruaru pada 18:09, 23-Sep-11

aduh!!! Msh x lps lg sttg dgi tlg trgkan lbh jelas ttg sttg dgi blh x?

Cybershot pada 21:11, 23-Sep-11

pkai opera 3.1 strand pastu buat connection baru xpyah edit biar je kosong...

Aruaru pada 22:09, 23-Sep-11

bt runing ke klu duit x ada?

Cybershot pada 00:03, 24-Sep-11

sekurang2xnya ada 1sen dn sim digi pn msti dlm keadaan aktif...klau dah abis tempoh sim digi to mmg xblh runing..coz digi cerewet...hahaha...

Aru pada 00:15, 24-Sep-11

Mat pagi admin..hehe

Aruaru pada 02:02, 24-Sep-11

orait

Cybershot pada 02:28, 24-Sep-11

harap2x ada udh trick maxis admin wap nie share la...

rosham pada 03:15, 24-Sep-11

good morning admin....
ape trick terbaru skrg,,

aryojegex™ pada 03:18, 24-Sep-11

pagi smua sahbat aryo,,,, masih ttp berharap trik maxis terbaru ya,,,, untuk mengobati rasa kecewa sementara guna Umobila3G,,, 100% running, x payah banyak setting,,,, biggrin

Cybershot pada 08:12, 24-Sep-11

masih blm di jumpai lg trck maxis....

Cybershot™ pada 08:13, 24-Sep-11

admin tlg la cri

aryojegex™ pada 08:18, 24-Sep-11

cybershot# Ok aq pasti cari,, tp bersabar ya,,,krna lum komfom tembus ni,,, masi 30% running,,, sabar,,,,

Aru pada 08:52, 24-Sep-11

Admin terbaek!!hehe

Zaidiana bt rahmat pada 14:34, 24-Sep-11

Tak sabar ni bos nak berinterne free huhu wink

Cybershot™ pada 14:41, 24-Sep-11

biar lambat runing pting blh free...admin..tu yg kta mau....

Atos pada 03:39, 25-Sep-11

bg aq fs maxis baru.. Aq nk test la.

Abu pada 03:56, 25-Sep-11

Bagi jew free site tu admin...nanti try lar sendiri

Sulawesi pada 05:28, 25-Sep-11

Admin share lah trick umobil3g..

GeNJI24 pada 05:34, 25-Sep-11

AdMiN bElUm dApAt lAgI sEtTnG. . .

Cybershot™ pada 06:00, 25-Sep-11

round kat page ada uDh to setTing umobile3g di share

Cybershot™ pada 06:02, 25-Sep-11

biggrinsila bersaBar kwn2x admin sdg berusah to utk kta....

sragentina pada 06:18, 25-Sep-11

ayo bos maxis'y klo dah ada tlong d bagi...

Kangkung pada 07:44, 25-Sep-11

Cybershot™ page mana nk cri seting umobile 2?

Andy's™ pada 09:52, 25-Sep-11

ada sdh ke trick bru adminbiggrin

Atos pada 10:32, 25-Sep-11

fs maxis okayy lg, ip pun lancar.. Mgkin yg kena block profil broadband.. dh time system detect ramai yg change profil bb..
Share trik dlm wapblog nie, aku rasa clear ckit berbanding dkt fb sbb open sgt, so sng operator detect.

Andy's™ pada 12:34, 25-Sep-11

yake...so napa xle runing klau btl xblock...:lol

biru pada 13:47, 25-Sep-11

atos@ korang ade pny trik maxis tnp plan bb ke....coz dlu ramai ong pke plan hotlink,xtaw ms bs x

Abu pada 13:48, 25-Sep-11

Mana tau maxis tak block freesite,bley 0n9 ker

Andy's™ pada 14:31, 25-Sep-11

try la dulu mana tau bsbiggrin

Sar pada 17:24, 25-Sep-11

dah boLe ruNNing oPera Larh...yG pentinG jan Guna pLAn BB..guNA plan hOtlInk...minTA tetapan baru dari maxis..guna tetapan maxis 3g Wap Yg asaL...nnti di pOst free siTe KAt opera Plak..huhuuhu

Atos pada 19:31, 25-Sep-11

fs & ip cuma boleh running dgn plan hotlink. aku tgh guna plan BB Celcom, 0n9 opmin dgn ip & fs maxis bole jalan. Letak jela ape2 fs pun, tetap bole jln. Sbb server msh hidup & ip port masih open.
Yg xleh running gara2 pelan bb maxis totally block.

Mgkin nk dpt free 0n9 via hotlink plan kena guna Chexxy. Hp kena hack dulu, baru dpt pasang chexxy sbb itu aplikasi phython.

ichigo pada 19:53, 25-Sep-11

tlong bgi custom sever opera mini n proxy dia.dh lma tk on9...

Lemes Tenan pada 21:58, 25-Sep-11

Guna 2 in 1 jer (Panggilan + Internet). Pilih mana2 pelan yg sesuai. Mmg sure, sampai bile2 xde ancaman block site wink

lah pada 01:52, 26-Sep-11

korg trgknlah scare trperinci.aku xbpe nk paham..

rosham pada 02:26, 26-Sep-11

sar....boleh explain secara detail x cara setting utk plan hotlink ni...free on9 ke ni option ni??

Andy's™ pada 02:45, 26-Sep-11

guna freesite je ke...plan hotlink...tobiggrin

ejoy pada 03:18, 26-Sep-11

Sar.. Atos....
kasi detail ler....
Free site guna apa??

Andy's™ pada 03:46, 26-Sep-11

hambur la freesite to pindik ceta jgn la ksi betin kmi aduibiggrin

Ubi kayu pada 05:54, 26-Sep-11

Trick celcom please??

Andy's™ pada 06:31, 26-Sep-11


http://203.82.67.201//../cgi/nph-ghost.cgi/001100a/http/server4.operamini.com:80/203.82.67.201

ip=ghostproxy2.com
port:80 nie celcom...biggrin

ally pada 06:32, 26-Sep-11

lau ada trick maxis bg le br02 brader 0tai.. X thn asyik brukbnd rm3 5mb

ejoy pada 07:03, 26-Sep-11

sesapa yang dah boleh on9 maxis.. kasi share le...

Nakal pada 08:00, 26-Sep-11

Andy@ btul2x ke runing trik celcom tu...sma yg http://203.82.67.201//../cgi/nph- (/..)<- apa ni?

Wan pada 08:13, 26-Sep-11

Ape f8 nak terbaru nak test bole ke x

lah pada 09:33, 26-Sep-11

wah da ada f8 maxis msing2 snyp.kasi share la cpt.kubuloq da ni

Andy's™ pada 09:48, 26-Sep-11

utk maxis mau tggu dri admin wap nie sobatbiggrin

jqckie pada 10:02, 26-Sep-11

hahaha...ksian2 dah lma lpar n dhaga dngn trik maxis....lau ada aq pn ikut serta dehh...

Sar pada 10:19, 26-Sep-11

HHEhehehe...guna pLAn hotlink..padam semua tetapan hotlink kat handphone..pas tu ambil tetapan baru di *100#..connect di maxis 3g wap..

Andy's™ pada 10:25, 26-Sep-11

connection pkai maxis wap apa freesite na bg la share..sobat...rmai kwn2x tgguwink

aryojegex™ pada 11:28, 26-Sep-11

trik maxis yg baru dah aq posting di header blog ini,,, trimakasih. 8)

Andy's™ pada 11:38, 26-Sep-11

kat mana t0 admin...

Andy's™ pada 11:45, 26-Sep-11

kat mana t0 admin...bg kat sini je...sobconfused

Andy's™ pada 11:58, 26-Sep-11

neutral

endri pada 14:17, 26-Sep-11

bro..kok trik diginya g bs loading.q pake hp sony.no proxy dh q tls di setting hp.trs q msk di opmin.q bt di custom 1,almt server dh q tulis.msk opmin trs ke setting opmin ,pake yg httP atau soket?q cb keduanya ttp ORA ISO,kepriben bro!tulung ksh saran.thanks

Ferincelo pada 14:49, 26-Sep-11

bagi aq setting ucweb pnya bha

aryojegex™ pada 15:39, 26-Sep-11

sabar aq chek satu satu,,, biggrin

aryojegex™ pada 16:17, 26-Sep-11

Endri# sonny model piro,,,,?

Hary pada 20:22, 26-Sep-11

Salam admin..trik gna plan hotlink mcm mana settingnya..tlg ya. smile

Sar pada 01:19, 27-Sep-11

share la trick dgn aku... emel..

ejoy pada 01:20, 27-Sep-11

share la trick dgn aku... emel..

aryojegex™ pada 01:28, 27-Sep-11

hary# pengguna plan hotlink pakai trik Cheexy,,,

Aca pada 01:32, 27-Sep-11

Mana setting maxisnya ni.duit sudah habis byk niiii...

Hasbullah pada 01:36, 27-Sep-11

admin,,,kat mne trick 2 newbie

Hasbullah pada 01:39, 27-Sep-11

tlong give me trick maxis question :cry

endri pada 02:20, 27-Sep-11

model j501 naite.kmrn bs bt pke trik maxis dh 7 bln..ni cb digi kok ssh.oya q cb pke sim umobile.wkt comfirm ke bb kok dpt jwbn sms 'sory....no hve plan'.piye jal..baki q 0.03.

endri pada 02:27, 27-Sep-11

sing digi tulung warai lah bro...nek brhasil.,.santae ae,ada dech!mumet q intrntan byr trs.email q xxendrijbxx@yahoo.com

Hary pada 02:30, 27-Sep-11

Aku gne sony ler..bisa gawat nie. sad

Hary pada 02:31, 27-Sep-11

Aku gne sony ler..bisa gawat nie. sad

endri pada 02:32, 27-Sep-11

iki ding emael q endriismoyo@yahoo.co.id

Hary pada 02:37, 27-Sep-11

Klu ada trick pm kt fb. Nic Hary Kaioken . Tq

Ferincelo pada 02:38, 27-Sep-11

aryoj... Klo ada trick tuk ucweb maxis kc wara ya ma aq ny....

lah pada 03:23, 27-Sep-11

pale suda pusing.admin atau yg len lau dpt trik maxis tnjuk carenye 1 persatu.gwe enggak phm dong apa itu cheexy..

aryojegex™ pada 03:43, 27-Sep-11

setelah saya cari2 dan googling beberapa hari,,, hanya CheeXy inilah yg mampu tumbus,,,, untuk trik yg lain hasilnya Nihil,,,, ber usha dan terus ber usha,,,

aryojegex™ pada 03:46, 27-Sep-11

endri# PM nek facebook

Benn pada 03:46, 27-Sep-11

Bro knp x leh nak instll chexxy ni..mcm mn nak hack..hp q n73..ssh n pning aq bro..wak bg mcm mn nak hack eya..pm je d fb ku..benn otentik..
Assalamualaikum.??

aryojegex™ pada 03:50, 27-Sep-11

trik maxis dah aq posting di muka blog ini,,, trimakasih biggrin

ejoy pada 04:08, 27-Sep-11

kenapa tak di balas pm saya.....

ejoy pada 05:45, 27-Sep-11

plzz....

aryojegex™ pada 06:30, 27-Sep-11

Untuk pengguna Nokia N73 atau
s60v3 pree Fp1 cuba download file ini-
http://arjex.mywapblog.com/files/hack-by-aryo.zip
Cara alternatif hack phone,,, dulu aq
pakai N73-i successfully,,

aryojegex™ pada 07:40, 27-Sep-11

ejoy# mana, x db PM pun.,question

ejoy pada 08:13, 27-Sep-11

la....
bukan nama fb nya AryoJegex MUfc ke???

nama fb nya lain... bkn ejoy...

Ferincelo pada 09:20, 27-Sep-11

WAAA.. AQ NANYA KOK NGK D JWAB....BILANG DONK.. AQ PKAI SONY ERICSSON..

Ejoy pada 09:30, 27-Sep-11

thankk for add... jgn lupa pm trick chexxy di fb... faizul

aryojegex™ pada 09:51, 27-Sep-11

ferincelo# sorry boss.. lagi krj.. maksudnya nanya apa boss?

naito pada 10:13, 27-Sep-11

by ak guna DG tuk onlin,tpi lambt x sma ngn maxis,nak dwlod pun ssh ada jlan penyelesai kah?..add me kat facebook,Namikaze naito.tolong ya aryojegex?ak tggu k

Hasbullah pada 10:32, 27-Sep-11

salam bosss,,mcm mne mahu d,hack s60v5 n97...tlong bantu in sad

Ferincelo pada 11:25, 27-Sep-11

NANYA UCWEB SETTING MAXIS BOS.......

fikiri pada 14:40, 27-Sep-11

bos apa freesite tebaru hotlink...

Unicorn75 pada 16:22, 27-Sep-11

Yela. .bos. .seting celcom cmne pulak ya..

Unicorn75 pada 16:23, 27-Sep-11

Yela. .bos. apa f8 maxis...seting celcom cmne pulak ya..

Pian pada 16:45, 27-Sep-11

Aku dgr lmn blog lain dah dpt trik bru hotlink.plan hotlink.pki moko ke apa..setting gna server4..bkan mini5..host wap.hotlink.com.my.mintak tlng aryo crikan..

labu air pada 18:32, 27-Sep-11

mmg trick terbaru maxis dh dpt tp agak slow..cme tambah skit aje dr apa yg admin dh postkn kat header.

Razlan pada 18:48, 27-Sep-11

xfhm la,lgpn aq gn sony..gn trick pro5 hotlink xbley kn..pro5 bb mslh xleh jalan kew..sori brtanya..

Ferincelo pada 02:25, 28-Sep-11

napa slow bngat c maxis ny....bisa buat sped ny lg ngk...

Pian pada 04:30, 28-Sep-11

Apa tricknya.leh kongsi kwn

Pian pada 05:19, 28-Sep-11

Mcm mna tambah fq nya labu air..pki plan bb ke hotlink..ip: sma apn: port: brpa ya setingnya

Hans pada 05:35, 28-Sep-11

cammane nak hack nokia 5800 guna ccecky aryo?

aryojegex™ pada 06:11, 28-Sep-11

saya selaku pemilik blog amateur ni, mohon maaf,,, kerana tak sempat balas pertanyaan saudara satu per satu,,, untuk f8 yg baru aq lum try lagi kerana skarang ni aq dah tukar plan Hotlink, apabila nak tukar plan Broadband operator slalu lambat nak layan,,, harap ber sabar, pada siang hari aq tak cukup masa,,, sebok krja, mungkin malam saya boleh try,,,, skali lagi mohon maaf bila penyampaian saya ini tak ber kenan di hati saudara,,, trimakasih,,,

naito pada 06:47, 28-Sep-11

Aryo#skrg sya ada masalah,smlm krdt sya 48 sen,past2 sy on9!2 jam kemudian dah x blh nak on9!pas2 sya chek bil tggl 00sen,cmna nak menyelesaikan masalah ni,blh minta tolong kah?

Ferincelo pada 08:52, 28-Sep-11

BG AQ SETTING BOLT MAXIS YG BLH D PAKE...

RIRILL78 pada 10:13, 28-Sep-11

Asalamualaikum ad xtrck bbnet maxis kwn2 tlg vha shere2.

aryojegex™ pada 13:55, 28-Sep-11

naito# guna trik yg mana satu,,,?



Untuk Ucweb & bolt aq lum try,,,, mungkin harus pakai trik lain, karna server Opmin ngan server Ucwe,Bolt berbeda,,,

Benn pada 14:49, 28-Sep-11

Bro ada da ke trik maxis n aq pm d fb pun tiada respon lak???

naito pada 16:15, 28-Sep-11

dah dpt masalahnya,tpi ni dia krg lju ckt,x sma ngn maxis!trick yg sya guna.0.facebook.com,proxy nya 80.239.242.113

xbox360 pada 16:54, 28-Sep-11

MANEnya trick mxs terbaru...wahaI OTAI2 trick share lah...

aryojegex™ pada 16:57, 28-Sep-11

memanglah digi stiap loading pertama kna caj 20cen.. untuk free 100% tanpa caj macam maxis lum jumpa lagi... sorry kalau triknya x best...cry

aryojegex™ pada 17:00, 28-Sep-11

stiap ada pm smua dah aq balas...

trindhol pada 00:11, 29-Sep-11

Dìgi boleh ko tanpa kena cas biggrin

Ferincelo pada 06:50, 29-Sep-11

APA PROXY MAXIS YG LAJU LODING NY.... YG STANDRD LAMBAT AMAT LODING NY....KONGSI2 LA YA...AQ TUNGU..

angota jahanam pada 07:03, 29-Sep-11

dah ada ke proxy maxis ny

naito pada 07:17, 29-Sep-11

aryo#nak mintak tlg ckt ni!cmna nak setting fon nokia c1-01untk set opera mini!dah bnyk kali sya try tpi x blh.

naito pada 07:17, 29-Sep-11

aryo#nak mintak tlg ckt ni!cmna nak setting fon nokia c1-01untk set opera mini!dah bnyk kali sya try tpi x blh.

system32 pada 07:24, 29-Sep-11

hehehe..skrang maxis da ada trik nya.. pakai prepaid hotlink jew.. pr0xy standard pren.. boleh online boleh jgk trima mms..^^' tpi free site dye aQ x leh bgi publik lah..adOy.. maxis.*****.**.s*rv*r4.operamini.com 8)

system32 pada 07:24, 29-Sep-11

hehehe..skrang maxis da ada trik nya.. pakai prepaid hotlink jew.. pr0xy standard pren.. boleh online boleh jgk trima mms..^^' tpi free site dye aQ x leh bgi publik lah..adOy.. maxis.*****.**.s*rv*r4.operamini.com 8)

system32 pada 07:24, 29-Sep-11

hehehe..skrang maxis da ada trik nya.. pakai prepaid hotlink jew.. pr0xy standard pren.. boleh online boleh jgk trima mms..^^' tpi free site dye aQ x leh bgi publik lah..adOy.. maxis.*****.**.s*rv*r4.operamini.com 8)

system32 pada 07:43, 29-Sep-11

ermmmm.. rolleyes pa2x hal u all halo2x jak saMa pakCik Google yah.. lol

system32 pada 07:44, 29-Sep-11

ermmmm.. rolleyes pa2x hal u all halo2x jak saMa pakCik Google yah.. lol

system32 pada 07:44, 29-Sep-11

ermmmm.. rolleyes pa2x hal u all halo2x jak saMa pakCik Google yah.. lol

anak jalanan pada 08:08, 29-Sep-11

apa proxy lain ny maxis....

BORJUIS pada 08:47, 29-Sep-11

Mas,kalo ada f8 maxis pm dong,ribet ni,jd tki gaji murah,jd mau cri internet gratisan aja

trindhol pada 10:31, 29-Sep-11

0M b0rjus. .pake DIGI aja. .aq dah pake setaun lebih tetep free. .biggrinbiggrin

aasya pada 13:08, 29-Sep-11

ape 2 system32
..nk free site itu..

aryojegex™ pada 13:14, 29-Sep-11

f8 terbaru dah aq posting kat header blog ini. trimakasih 8)

fikiri pada 13:42, 29-Sep-11

bleh kogsi tk system32...apa fresitenya email lah fikiri

arora pada 14:44, 29-Sep-11

aryo,tlg..q dh xblh nk fs gna dG,unable 2 connect..knp ya??kdt br topup,ms aktif msih ada 1mnggu..tlg2..

arora pada 14:45, 29-Sep-11

aryo,tlg..q dh xblh nk fs gna dG,unable 2 connect..knp ya??kdt br topup,ms aktif msih ada 1mnggu..tlg2..

arora pada 14:49, 29-Sep-11

aryo,tlg aq,aq dh xblh free online gna dG,knp sich?kdt br topp,ms aktif da lg 1mnggu..tlg troubleshoot,kasi info,,tQ

aryojegex™ pada 15:15, 29-Sep-11

digi aq tadi coba masih ok je,,, anda pakai trik yg mana? question

arora pada 15:46, 29-Sep-11

trik yg xmu post2 d'ats sblm ni la..gna proxy 0.facebook,,,nnt aq coba lg,mungkn line dG kurg dsini..q pikir udh kna block jgk,huhu..dh xmu bisa,mngkn aq pny line ada prob..tQ ya aryo..u'r da best!!

Andy's™ pada 19:07, 29-Sep-11

ada sdh ka maxis punya trick share la admin biar la sikit..wink

sytem32 pada 22:17, 29-Sep-11

sapa yG Nak trik Maxis tUe..kaMu Hantr Msg jak kat email Q ya.. (mostwantednfs32@yahoo.com) aQ Cuma nk bntu kOrg.. trik ney p0n bkn aQ jgk yg dpt.. hehehe.. klu b0leh lw uda dpt tUe..tolOng jGn d sbar kaN trik tu dkt tmpt2x publik.. tUe jak yG aQ Mintak dNGn kaMu preN.. thank you..

sytem32 pada 22:18, 29-Sep-11

sapa yG Nak trik Maxis tUe..kaMu Hantr Msg jak kat email Q ya.. (mostwantednfs32@yahoo.com) aQ Cuma nk bntu kOrg.. trik ney p0n bkn aQ jgk yg dpt.. hehehe.. klu b0leh lw uda dpt tUe..tolOng jGn d sbar kaN trik tu dkt tmpt2x publik.. tUe jak yG aQ Mintak dNGn kaMu preN.. thank you..

naito pada 22:47, 29-Sep-11

makasih banyak-2 Aryo hanya Tuhan jak yg mmpu balas jasa baik mu,x thu dmna lgi ak hrs cri kwn cm kw ni yg sngp brkongsi pengelaman,x sia-2 ak msk blog ni.ak hrp kta bisa berteman untk slamanya.ok n 3makasih atas trick n proxy yg kw bgi 2.sekali lgi ak ucp kan makasih ya kawan?:'(-biggrin

alice pada 04:34, 30-Sep-11

blog yg sgt mnarik...aryo aq sudah email pd kamu...hope blh bantu k...terima kasih

Fauzi Rahman pada 06:08, 30-Sep-11

hi Aryo,,,dh begitu byk aku try minta trick maxis nie,kat fb,tweeter,blog..dan mcm2 lagi,tp tak ada seorang pun yg berminat nak bagi trick ni kat aku..harap jasa baik aryo emailkan aku trick ni...giedin@yahoo.com.my...please help

aryojegex™ pada 06:47, 30-Sep-11

trimakasih juga smua sahabat aryo,,, yg tlah sudi singgah di blog amatir ini,,, karna anda turut berpartisipasi dalam memebangun blog ini,,, dengan besar hati saya ucapkan trimakasih banyak,,,, 8)

Fauzi Rahman pada 08:02, 30-Sep-11

aryo...dh jumpa new trick tu..thanks sgt2...teruskan usaha..klu bleh tolong carikan opmin 6.1...thanks bro....

aryojegex™ pada 08:17, 30-Sep-11

yg nak cari operamini handler,,, masuk je kat categories aplikasi handler,,, saya dah sharer.

Fauzi Rahman pada 08:33, 30-Sep-11

maksud sy boleh guna opmin 6.1 x untuk trick nie..

Sulawesi pada 13:36, 30-Sep-11

Mas aryo share dong trick celcomx? hehe

benn pada 15:41, 30-Sep-11

bro ada ke opera mini 6 handler .sis
law ada q nak bb skrg q gna opera to tp bkn hndler..law ada shre eya.

yoi pada 04:05, 01-Okt-11

dh cube tak leh plak.. bro tlg blh

pakcik pada 16:48, 01-Okt-11

adehh,trick clcm gna pwesite mcm dlu2 je untk opera tp ip kna cr yg jalan lh..ip operamini byk uda block.maxis msh on9 lg tp tkr ke pelan hotlink lh.hek3

Sulsel pada 01:38, 02-Okt-11

pacik''sharela kt cni trick celcom tu..

ferincelo pada 03:06, 02-Okt-11

PAGI SMUA..

fikiri pada 05:13, 02-Okt-11

salam Aryo....kenapa operamini ada yg tk le dowlond v2

Unicorn75 pada 07:03, 02-Okt-11

Salam bos n sume..trick bb msh blum d temui ke n sape2 ada trick bumi ..share2 la. .

pakcik pada 11:27, 02-Okt-11

pwesite clcm msh jalan sulsel.cma kamu kna cri ip aja untuk opmin celc0m..gna pwesite mms.x.xxx//.xx

eta pada 20:48, 02-Okt-11

tolong aryo kirimkan di emailku custom server maxis,thanks

blaCk1055 pada 01:40, 03-Okt-11

salam semuasmile pada admin dan otai2 salam rockbiggrin blAcK mau minta tolong sapa2 ada trick celcom tolong share ya kalau ada lawink

eta pada 06:54, 03-Okt-11

tolong kirim custom server opmin hotlink di emailku Aryo
ettamu74@gmail.com
pliss deh

Apit pada 02:06, 05-Okt-11

Masuk cini ada trick digi maxis celcom http://redsiteteam.mobile.web.tr

Bro Zhar pada 03:36, 05-Okt-11

Apa lg yg trbaru wat or trick maxis hakhak

Bro Zhar pada 04:39, 05-Okt-11

Cpa mau trick trbaru or my maxis, kowg leh email qu di fb k, azhar_zhar99@yahoo.com tjuan wat tlong kowg je hehe tnggu di fb

Bro_Zhar pada 04:43, 05-Okt-11

Email azhar_zhar99@yahoo.com kat fb wat trick trbaru my maxis k, tjuan cuak nk tlong dng kowg je k,

Kejora pada 10:25, 05-Okt-11

Kalau trick maxis plan h0tlink x pyah la gna email,haha p0st sja kat sni. . Skrg usahakan trick plan broadband !

Hondaxgemx pada 01:47, 06-Okt-11

Wahaha mcm nie sja plan hotlink x payah mahu pm2x di fh maxisdotmobbydotme

Minum pada 03:55, 06-Okt-11

wow..skrg uda ada trik bbnet maxis..bg sesiapa yg taw..share2x la ya..x juak d bwa mtik tuw..

tauke trik pada 12:50, 06-Okt-11

UNA
PLAN HOTLINK OPMIN5 b2
HANDLER
Primary server:
http:/ /
maxis.mobby.
me.server4 .operamini .com: 80
Secondary Server:
http:/ /
maxis.mobby.
me.server4 .operamini .com: 1080
Remove Port: Mark Prokc Type: Host
Prokc
Server:maxis. mobby.me
GUNA koneksyen MAXIS 3G
WAPGUNA
PLAN HOTLINK OPMIN5 b2
HANDLER

Bro_zhar pada 16:48, 06-Okt-11

SYA SYORKAN TRAY GNA OPERA5.1 SIS@BUMI2 BROWSER STANDART HAKHAK

Bro_zhar pada 16:53, 06-Okt-11

Ne trick fresite my celcom=http://mms.Celcom.Net.My//../server4.Operamini.Com:80 http://mms.Celcom.Net.My//../server4.Operamini.Com:1080 ip nakaserver1.Chickankiller.Com Port:80 Gna opera4.2hndler hakhak

lah pada 22:48, 06-Okt-11

wa guna stting freebis3g n skrg ni da tamat tempoh xleh nk renew.ada cara lain x? Guna yg ni best sbb running lju pastu bleh lyn youtube.

Bro_zhar pada 22:59, 06-Okt-11

Mlsud cara cAm maNe 2 kwn?

lah pada 00:30, 07-Okt-11

mksd aku cmne nk gne freebis3g tu blik.coz akunye da xleh renew.da bnyk kali aku anta msg operator da xnk bg trial lg.lau xde cre tu bg sttg len yg blh lyn youtube.opmin hndler aku gne yg ade costum server je

fauzi rahman pada 04:42, 07-Okt-11

a ah,,admin atau sesiapa ja leh gtau x kenapa x leh renew freebis3g...aku try kat simcard yg belum buat freebis3g bleh plak...please help...

zalriez pada 05:51, 07-Okt-11

Aku pn sme.xlh bt jgk.mybe trial utk freebis ni hnye untk skali je kot

Maditawau pada 13:44, 07-Okt-11

ape proxy mAXis,.bro..help me..

Bro_zhar pada 13:57, 07-Okt-11

Gna jak ip stndart k...202.Next.Next.049 port:80 xleh public sngat, law sudi email jak di fb k hakhak

zalriez pada 15:22, 07-Okt-11

Ade sape2 bleh tlg..mcm mane nak gune trick utk celcom and tlg ajr step by step plz..

Bro_zhar pada 15:37, 07-Okt-11

ZaL~Qu Da Post LngkaP trIck mY Clcom Kat aTas Toe k, tiNggal kMu cOPy jak n Step hehe pAs toe Install hehe

zalriez pada 15:57, 07-Okt-11

Tq zhar..s2 lg nk tye,klau pkai opera hndler lain slain dr 2 jd x??aku dh try opera 2,tp gmbr screen jd kecik..

zalriez pada 16:00, 07-Okt-11

Tq zhar..s2 lg nk tye,klau pkai opera hndler lain slain dr 2 jd x??aku dh try opera 2,tp gmbr screen jd kecik..

zalriez pada 16:01, 07-Okt-11

Tq zhar..s2 lg nk tye,klau pkai opera hndler lain slain dr 2 jd x??aku dh try opera 2,tp gmbr screen jd kecik..

lah pada 03:44, 08-Okt-11

yup,mmg freebis3g utk skali 1 je utk 1 num.

Anonymous pada 05:03, 08-Okt-11

Freebis hanya trial tuk blackberry..tp sema phone sapot..itu bkn trik tp free trial 1 mgu so lau nk layan free lg sila beli sim lain..kah3

Bro_zhar pada 11:24, 08-Okt-11

Yapz aNoN~btl2 toe CKp mu hehe

Bro_zhar pada 11:26, 08-Okt-11

ZaL~Blh gAk, tRay OPmin6.0 PuN Leh RuN k....

man u pada 14:17, 08-Okt-11

untuk android punye trik ada???

Bro_zhar pada 17:08, 08-Okt-11

Xthu lah plak, tnggu Org bwaH Post Ek, Next...

JaY_DanTe pada 03:11, 09-Okt-11

tuk android sm gak tu dgn pon nokia dan se cuma cari je opmin handler.apk set dia sm gak tu!

JaY_DanTe pada 03:15, 09-Okt-11

nk opmin handler.apk try cari kat plunder.com dan ykhandler.com

Dewi pada 11:24, 09-Okt-11

mas @aryo@ tolog bagi trik digi y loding laju.

zalriez pada 17:14, 09-Okt-11

Bro.trik digi ade x?klu ade,tlg la share.plz

Dewi pada 04:24, 10-Okt-11

mas aryo ganteg mana triknya...dri smalam di tugu2 tk ada2..tolog lah mas...

jackkiler pada 07:17, 10-Okt-11

untk ucweb ada siapa2 tau tak??? Saya pakai celcom, tolong email (sabri_jackkiler@yahoo.com)

Que Laxender pada 13:18, 11-Okt-11

sapa kata freebis tu utk 5 hari jer? hakhak..aku dah pkai freebis lebih 10 hari la der...member2 aku pn sama jg..ada caranya..tp bg sesiapa yg dah guna n lambat deactive blik, sabor jer la..hanya skali jer trial korang tu...

nizam pada 15:18, 11-Okt-11

que,ajarla kami sama...

Dewi pada 15:21, 11-Okt-11

Mas mana triknya,udh di tugu2 ni..tolog lah mas,nti dewi bagi kis..

Faiz pada 22:30, 11-Okt-11

que ajar kn la cmne nk wat..dh tggal shri je ag..

Que_laxender pada 00:41, 12-Okt-11

Freebis tu kena deactive sehari lebih awl dr trikh tmat tempoh..lebih awl lg bgus coz klu kita deactive hari ke5 confirm tak dapat punya..klu deactive hari ke5..sms reply dr freebis yg menyatakn frebis dah deactive akn smpi hari ke6 tu sbb freebis tak bleh guna coz dah lambat..risiko nya slama sms reply dr freebis tu tk sampai slama tu la internet anda akn d block..

GALANG pada 03:10, 12-Okt-11

salam hacker kang,,pake ucbrowser enak,bisa download semua file,,cukup isi proxy servernya dg http://0.facebook.com utk digi free internet,,
maxis ora tembus maneh,,asem,,
monggo kang???

aryojegex™ pada 08:14, 12-Okt-11

Dewi# Pm di facebook aq aja,,,, aq pasti replay razz

remy rocky pada 16:09, 12-Okt-11

cm mne nk dpt trick androi...aku wat x leh pun..

anonymous pada 05:36, 13-Okt-11

pm aku smpi skrg ko x rep pn aryo..apa ce?

suhairi pada 07:33, 13-Okt-11

thank,about your share this trick/tq

Zacky pada 09:21, 13-Okt-11

lepas kecewa ngan freebis3g. .aq akhirnya dah dpt trick bru. . .wakakakaka

Jiman pada 09:23, 13-Okt-11

digi...pakai android lar senang ツ gunaa opmin 5.1 handler fix 2.... yg ada setting custom socket...pkai setting kat atas.... apn-digiwap,proxy-pakai proxy idup...supaya kedit x kna potong...kalo guna proxy asal dgwap nanti duit ilang sikit2! pastu kalo guna proxy idup...apply tenet rm3/hari...guna thentering wifi...buka laptop....bley donlot sampai lebam! xkan ada sms quota 50mb tu!
I ♥ android!

Jiman pada 09:27, 13-Okt-11

Maxis...guna android.... pelan prepaid bb... apply rm3/2jam...
setting apn-bbnet, proxy-pakai proxy idup....
bley layan sampai 12jam!
I ♥ android ツ

Jiman pada 09:36, 13-Okt-11

Sekarang tgh kusut camne nak tembus apn BlackBerry.net !

Fikiri pada 11:29, 13-Okt-11

Zacky ....boleh kongsi sama fikiri tk trick baru..2.email fikiri..isfamila@yahoo.com

jackkiler pada 12:02, 13-Okt-11

jack, kongsi lah ngan kita trik bru 2.... Atau pm je kat facebook atau email (sabri_jackkiler@yahoo.com)

zalriez pada 16:10, 13-Okt-11

Bro.ade trick maxis yg lain x?trick yg atas 2,limit download ye smpai 31mb je..klu ade share2 la erk.ni email sy 'zal_riez91@yahoo.com'..n spe nk trick untk broadbnd yg dh abs limit..?

shardi. pada 03:27, 14-Okt-11

bro yg hebat2..ada trik untk android tak?sy guna celcom..plz...

Pay Akhmad pada 12:00, 14-Okt-11

ok,kang,,tak jajale..bismillah

pipijul pada 00:42, 15-Okt-11

sapa ada trik bru maxis ? Tlg saya email saya ranzo92@yahoo.com

lah pada 04:21, 15-Okt-11

sape tau trick maxis yg blh lyn youtube? Trick yg aku skang ni m.hotube.com.my kalau lyn video duit jln ar..

rivaldos pada 17:46, 16-Okt-11

bro jiman, ajar la cara setting android yg bleh over limit data tu. dgr leh layan streaming tv dan video smpai lebam. kalo ada bsok gak aku beli xperia arc.

Azwan pada 19:19, 16-Okt-11

asalamualikum pada kawan2 ku smua dan pada sobat2.... Aq uda dpat add operamini terbaru... Skrg maxsi tak guna lagi brodbend untuk free.. Tapi guna sting biasa jak... N mana2 operamini blh sapot..

Azwan pada 19:30, 16-Okt-11

n add untuk dowlod2 tpi yg add untuk dowlod2 2 ada sot2 lah ckit.... Tpi lau add operamini 2 so good lah... Sapa nak kol atau sms jak kat no hp ku di 0178636876 n lau x ada kdit pm jak kat fb di (azzwan shard) tpi lau dlm fb aq jrng on bf keja... Pling bgus kol lah bkn luki atau apa tpi kta kna lah tapuk2 dri maxsi

Azwan pada 19:33, 16-Okt-11

lau ada salah tlg ajar n lau ada apa2 yg aq x tau tlg lah ajar... Maaf lau aq ada wat salah... By SHARD

Azwan pada 19:56, 16-Okt-11

tpi tak dpat tgok youtube lah cma blh in fb n main c8 kat mana2... Lau add untuk dowlod 2 add lain lgi... Cuma guna bumi2 jak blh dowlod.. Lau operami tak dpat lah...

Jiman pada 11:41, 17-Okt-11

guna android....amek pelan intenet kuning...x kesah r rm3/hari @ rm15/minggu... cari jak proxy idup..on thenthering hotspot... start browsing n download dr laptop!

shira pada 08:59, 18-Okt-11

Que Laxender. Sy dah deactivate 2 hari sbelum tarikh tamat..tp knp still x bole renew? Ada apa2 yg bole awk tlong?

MaNSeMpOi pada 02:39, 19-Okt-11

jadi sblOm 5 ary tOh kena deaktive la

Ardi pada 06:37, 19-Okt-11

mecom bro.sape2 yg tahu cra nak dwnld opera guna
fon sony.tak leh stol lh.tolng ye?

smart hacker pada 08:57, 20-Okt-11

jom like smart hacker..kat c2 ada trick bb terbaru...untuk fb

Bro Zhaar pada 17:08, 20-Okt-11

Btl ka plank bb da dpt tmbus? Wah share2 kwn ilmu 2 wha hakhak

fikiri pada 05:43, 21-Okt-11

smart hakear email fikiri trick bbnet plz...isfamila@yahoo.com

conman pada 13:49, 21-Okt-11

beli u mobile je rm8. pastu lepas tamat tempoh kredit bleh main internet free. x payah topup. x payah nak setting mcm2

zalriez pada 03:38, 22-Okt-11

Sya pn nk jgk trick bbnet..tlg share kt sy.ni email sy (zal_riez91@yahoo.com)..

system32 pada 05:22, 22-Okt-11

idea cba cri kt cnie arrow www.atsameip.com lol

punkbutterfour pada 07:07, 22-Okt-11

x best la pkai trick profile hotlink da lapok. . . .kta owang pkai bbnet. . . .lju laik

fikiri pada 08:17, 22-Okt-11

bgi la klunya freesiteny...klau btul leh tembus..ada berani ka...

system32 pada 10:54, 22-Okt-11

usaha tngga kjayaan..:lol

Andy pada 06:58, 23-Okt-11

Thank you be setting...

shard pada 20:25, 23-Okt-11

asalamualikum pada smua kawan2 ku.... Apa mcm dah dpat on fb free kah? Saya ni azwan.... Lau kawan nak free maxsi for operamini... Pm ah kat fb... Lau x pun sms jak kat 0178636876 jgn malu2 ok..... Lau x pm jak kat fb azzwan shard

shard pada 20:27, 23-Okt-11

asalamualikum pada smua kawan2 ku.... Apa mcm dah dpat on fb free kah? Saya ni azwan.... Lau kawan nak free maxsi for operamini... Pm ah kat fb... Lau x pun sms jak kat 0178636876 jgn malu2 ok..... Lau x pm jak kat fb azzwan shard

shard pada 20:30, 23-Okt-11

ok tak apa wan bgi add free untuk bumi2 biasa tpi nak tukar kepada plan biasa tak nak plan brodben.... Ni add untuk bumi2 biasa n untuk dowlod2 ni add ya http://maxis.mobby.me.mebapp.com/power/m/http/

shard pada 20:37, 23-Okt-11

tpi jgn lpa tkar kat plan biasa jgn gna plan brodben.... N kamu org guna wap3g yg blum kna edit ok.... Lau mau add operamini jgn lpa ah sms kat aq... Atau pun kat fb.... Bab susa ckit lah lau papar2 kan ni.... N 1 lagi add free dowlod 2 blh jua kamu org masuk kat mana2 wap kecuwali fb cma kamu masuk kan jak alamat yg kamu mau kat pling ujung http tu contoh http://
maxis.mobby.me.mebapp.com/
power/m/http/google.com

shard pada 20:41, 23-Okt-11

ok lah azwan@shard nak tido... C u guys... Good lack... Selamat mecoba...... By azwan

MaN_SeMpOi pada 17:18, 24-Okt-11

a kOwg, sape ckp freebis da hbs tempoi 5 ary leh aktif blik .. ape la kowang ni, freebis blh d gunakn skali je la, xblh nk wat due kali, lau nk wat freebis beli sim kad bru

MaN_SeMpOi pada 17:26, 24-Okt-11

a kowang, sape ckp freebis lau da hbs 5 ary leh aktif blik? ape la, freebis blh d gne skali je la, lau nk gne freebis, beli sim bru bru blh aktif

system pada 18:38, 24-Okt-11

MeMank bOleh pOn.. lol

shard pada 16:19, 26-Okt-11

sbr.. Kmu smua.. Org sbr di syg allah

Bro ZhaaR pada 00:23, 27-Okt-11

TmpaNg tNya! Cpa Tau bg mlayari internet hpon sony C510 setting tuk Operamini? Hpon Sony nk gNa Opera apa Leh RuNk tmbus fb? Please...Da blik2 conect error je hukhuk

Azwan shard pada 14:42, 03-Nov-11

.... smile

belly fat pada 00:48, 12-Nov-11

I believe you are right completely..

alee pada 01:29, 13-Nov-11

salam kawan2?sesiapa ada trick maxis bln Nov trbru kasi sharela kat email aku.sama kaum sama tolong...(alisyarin82@yahoo.com)

Destin pada 15:06, 13-Nov-11

Hallo brow numpang laluh hehe... Tuk trick maxis ko pkai opmin 4.2 kat server ko taruh http://maxis.mobby.me.server4.operamini.com:80/
kat query maxis.mobby.me.w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.bin/0a/http/
nah met enjoy.
Dari tki indonesia.

Alee pada 08:17, 18-Nov-11

Ok.tq.salam semua?sapa2 ada trick bumi maxis bband x?bumi aku x leh buka?tnjukkan carany setting?plzz....B-)

Blues_lama pada 04:58, 22-Nov-11

trbaik

rez pada 16:34, 23-Nov-11

trick celcom?

rez pada 16:42, 24-Nov-11

trick bband free..haha..ada la caranya..aku taw,hacker dlm ni pn taw jwak..

zanggi pada 21:45, 24-Nov-11

salam smua,,salam knalan jg,,...pd otai2 hacker 2..blh shre tric bb x?.,,emil la zanggi_78@yahoo.com..

erul pada 19:59, 30-Nov-11

lau adq trick bqru mqxis bbnet kqh atqu maxis biqsa kqh tl0ng vha bg inf0 k. . Nie 6be aq 0128435894. . .

zlriez pada 03:21, 01-Des-11

Tlg hntr kt sy jgk.plz.ni email sy 'zlriez5@gmail.com'

hunter-zz pada 14:16, 05-Des-11

siapa ada trick maxis broadband?kalau ada share la..xpun email trick nya ke heidi_redline1@yahoo.com..
Terima kasih

Azwan pada 12:24, 23-Des-11

asalamualikum spa nak trik free brodben kah plan biasa kah meh kol or sms sia... Sia uda ada untuk kamu org... Sia tak tpu pya byk uda yg dpat dri aq n smua brjlan gan lacar... Sia ni bkn hacker kah tkang hack kah.. Sia ni pun org bru blajar jua..... Ada 2 no hp sia n alamat fb... Lau mau n di tlg.. Asalamualikum n mat mlm

Bujang_bingung pada 04:42, 30-Des-11

Joen sini fren22 http://temanchat.org

Langganan komentar: [RSS] [Atom]

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Email:

Komentar:
(Beberapa Tag BBCode diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar